Transparante verpakkingen

Ben je op zoek naar een passende en transparante verpakking voor jouw product? Bij Quadralux ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte doorzichtige verpakkingen! Wij hebben een groot en veelzijdige assortiment aan doorzichtige verpakkingen in verschillende formaten, waaronder piramides, kokers, rechthoekige transparante verpakkingen en vierkante transparante verpakkingen.

Laat je product stralen met doorzichtige verpakkingen

Als ondernemer heb je met veel liefde en zorg aan je nieuwe product gewerkt en ben je natuurlijk trots op het eindresultaat. Jammer genoeg worden toch nog vaak producten in een ondoorzichtige verpakking verzonden. Hierdoor kan de klant het eindproduct pas zien als ze de verpakking openen. Dat is niet nodig als je kiest voor een doorzichtige verpakking. Met de transparante verpakking kan jouw klant het product bezichtigen, alvorens de verpakking is geopend.

Versnel de beslistermijn van klanten met doorzichtige verpakkingen

Steeds vaker willen klanten het product dat ze kopen zien, voordat ze daadwerkelijk tot kopen overgaan. Door voor doorzichtige verpakkingen te kiezen, kan jouw klant snel een keuze maken. Het is dan ook bewezen dat klanten eerder voor het product met de doorzichtige verpakking kiezen, omdat de belangrijkste kenmerken van het product zichtbaar zijn.

Doorzichtige verpakkingen in verschillende vormen en maten

Bij ons heb je de keuze uit vierkante, rechthoekige, ronde, hartvormige en piramide transparante verpakkingen. De verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor de doorzichtige verpakking geschikt is voor zowel 1 als 10 bonbons. Daarnaast zijn de verpakkingen volledig transparant, op de bodem na. Voor de bodem kun je kiezen tussen goudkleurig karton of karton in de gewenste huisstijlkleur.

Kies uit onderstaande doorzichtige verpakkingen:

 • Petit-fours dozen
 • Macarons doosjes
 • Doopsuikerdozen
 • Piramides
 • Kokers
 • Ronde transparante verpakking
 • Rechthoekige transparante verpakking
 • Vierkante transparante verpakking

Doorzichtige verpakkingen voor chocolaterie

Als professionele chocolatier ben je natuurlijk trots op je chocoladeproducten en jouw chocolade wil je maar al te graag op een luxueuze en stijlvolle wijze presenteren. Dan is een doorzichtige en luxe verpakking onmisbaar. Naast het inpakken van overheerlijke bonbons, kun je ook transparante snoepverpakkingen laten maken. Met een doorzichtige verpakking van Quadralux voorzie je chocolade of snoepgoed van een kwalitatief hoogwaardige verpakking.

Duurzame en ecologische doorzichtige verpakkingen

Wij maken onze transparante verpakkingen met oog voor duurzaamheid. Wij maken namelijk gebruik van recyclaat, waardoor onze doorzichtige verpakkingen duurzaam en ecologisch zijn. Met onze duurzame en ecologische verpakkingen dragen we bij aan een groenere wereld. Zo ontvang je bij Quadralux een transparante verpakking met een moderne en milieuvriendelijke touch.

Maatwerk doorzichtige verpakkingen nodig?

Wij van Quadralux zijn gespecialiseerd in alle soorten doorzichtige verpakkingen. Ook kun je kiezen voor maatwerk, waardoor wij jouw verpakking volledig op maat maken.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

 • Doorzichtige verpakkingen chocolaterie
 • Doorzichtige verpakkingen voor confiserie
 • Verpakkingen met recyclaat
 • Duurzame en ecologische verpakkingen
 • Doorschijnende en transparante verpakkingen

Doorzichtige verpakkingen met jouw eigen merk

Wil je graag de transparante verpakking met jouw eigen merknaam of logo bedrukken? Dat kan! De doorzichtige verpakkingen zijn leverbaar met jouw eigen branding. Een aantrekkelijke uitstraling in combinatie met jouw eigen branding zorgt ervoor dat jouw product onweerstaanbaar oogt. Laat je verpakkingen ontwerpen en bestel ze direct, neem contact met ons op.

 

Transparante verpakkingen Quadralux