Transparante deksels

Ben je op zoek naar transparante deksels voor de verpakking van jouw product? Wij van Quadralux ontwerpen en produceren kwalitatief hoogwaardige transparante deksels op maat. Wij hebben een veelzijdig assortiment aan transparante verpakkingen met bijpassende deksels. Laat jouw producten meer opvallen en geef jouw product een luxe uitstraling met een transparant deksel van Quadralux.

Transparante deksels voor food en non-food

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het ontwerpen en produceren van transparante dozen met bijpassende transparante deksels. Wij beschikken over een groot en veelzijdig assortiment aan verpakkingsmateriaal, waardoor wij voor zowel snoep, chocolade als andere zoetigheden de gewenste verpakking in huis hebben. Ben je geïnteresseerd in een transparante verpakking met transparant deksel voor non-food producten? Ook dat is mogelijk bij ons.

Transparante deksels voor een luxe uitstraling van je product

Kies voor een transparant deksel en geef jouw product een modieuze en luxe uitstraling. Met een transparant deksel laat je jouw product zowel in webshop als fysieke winkel schitteren. Het helder transparante materiaal van de deksel schetst een goed beeld van het product, zodat de klant weet wat hij of zij kan verwachten. Dit in combinatie met de juiste bodem zorgt voor een aantrekkelijke presentatie.

Transparante deksels in diverse vormen en maten

De transparante verpakkingen met bijpassende transparante deksels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ook kun je kiezen tussen een volledige transparante verpakking of enkel een transparant deksel. Je bepaalt zelf het formaat van het transparant deksel, waardoor je hem voor zowel kleine als grote producten kunt laten ontwerpen en produceren.

Milieuvriendelijke transparante deksels

Wij maken onze transparante deksels van recyclaat, wat resulteert in de nodige duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Wij geloven dan ook in het gebruik van ecologische transparante deksels in de voedselindustrie. Dit is dan ook de reden dat onze transparante verpakkingen met bijpassende transparante deksels voornamelijk uit gerecycleerde kunststoffen bestaan.

Transparante deksels met eigen branding

Zou je graag transparante deksels van jouw eigen merknaam of logo willen voorzien? Bij ons kan je de transparante deksels bedrukken met jouw eigen branding, Dit resulteert in een aantrekkelijke uitstraling en meer vertrouwen bij de klant. Door te kiezen voor een transparant deksel met eigen bedrukking wordt jouw product onweerstaanbaar voor de klant.

Maatwerk nodig voor jouw transparante deksels?

Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het produceren van transparante deksels. Door onze jarenlange samenwerking met verschillende klanten weten wij als geen ander welke transparante verpakking bij jouw product past. Wij werken voornamelijk samen met bakkerijen, slagerijen, horeca, voedselverwerkende industrie, patissiers, pizzeria’s en nog veel meer.

Vragen over onze transparante deksels?

Heb je vragen over onze transparante deksels of kunnen wij je op een andere manier van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar de vele mogelijkheden. Wij staan voor je klaar en beantwoorden maar al te graag jouw vragen, waarna we de ideale verpakking samenstellen.

Transparante deksels Quadralux