Experts in transparante verpakkingen.

Quadralux bvba is een Belgisch bedrijf dat zich al sinds 1980 dagelijks bezighoudt met de productie van transparante verpakkingen op maat. Dankzij deze 40 jaar aan ervaring weten wij als geen ander hoe de beste transparante dozen en deksels geproduceerd dienen te worden.

Aan de hand van deze doorgedreven specialisatie is Quadralux een van de belangrijkste fabrikanten van dozen en deksels binnen de Benelux en Europa.

Het grote voordeel van een transparante verpakking op maat is dat het product volledig zichtbaar is. De verpakking biedt bescherming voor het product, terwijl je tegelijkertijd toch visueel geprikkeld wordt.

Een win-winsituatie voor iedere verkopende partij. Bij de verkoop van voedsel is het dan ook zeer aan te raden om voortaan te kiezen voor transparante verpakkingen op maat.

Waarom kiezen voor de duurzame verpakkingen van Quadralux?

FSSC-22000 gecertificeerd

Knowhow & doorgedreven opleiding medewerkers

Duidelijke basiswaarden:
samenwerken, zorg & respect

Duurzame visie

Doorschijnende verpakkingen op maat.

Bent u geïnteresseerd in de transparante verpakkingen op maat van Quadralux? Neem dan gerust een kijkje op onze website en bepaal werk product u het beste van pas komt.

Indien wenselijk is het direct mogelijk om een offerte aan te vragen.

Bent u er nog niet helemaal uit of heeft u nog enkele vragen over één of meerdere van onze producten? Stel deze vraag dan aan de klantenservice. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder met het beantwoorden van de vraag of het leveren van extra informatie.

Onze experts voorzien u namelijk zonder probleem van advies op maat.

Een vraag over uw transparante verpakkingen?

Laat uw gegevens hier na, en we contacteren u spoedig.

Quadralux keurmerken | Transparante verpakkingen op maat
Flanders Investment & Trade