Zet in op duurzaamheid met onze ecologische verpakkingen.

Niet alleen maken we bij Quadralux transparante verpakkingen en deksels op maat. We hebben daarbij ook oog voor duurzaamheid. Met ecologische verpakkingen dragen wij ons steentje bij aan de zorg voor onze planeet.

Het gebruik van recyclaat voor onze duurzame verpakkingen past dan ook volledig in de moderne, ecologische verantwoorde visie die we er bij Quadralux op na houden.

Waarom kiezen voor de duurzame verpakkingen van Quadralux?

FSSC-22000 gecertificeerd

Knowhow & doorgedreven opleiding medewerkers

Duidelijke basiswaarden:
samenwerken, zorg & respect

Duurzame visie

Wat zijn ecologische verpakkingen?

Ecologische of duurzame verpakkingen maken dus gebruik van recyclaat, kunstof die hergebruikt kan worden. Door deze duurzame kunststof een tweede leven te geven, in de vorm van onze verpakkingen, wordt de ecologische voetafdruk aanzienlijk kleiner.

In de duurzame visie van Quadralux kiezen we zoveel mogelijk voor gerecycleerde kunstoffen, bijvoorbeeld door R-PET verpakkingen aan te bieden. R-PET staat daarbij voor ‘recycled PET’. Indien u kiest voor onze transparante R-PET verpakkingen op maat, maakt u dus een duurzame keuze.

Daarnaast mikken we bij Quadralux ook voor hernieuwbare energie, om zo onze milieu-impact te beperken. Een groot deel van de gebruikte energie halen we bijvoorbeeld uit onze zonnepanelen.

 

De nieuwe norm voor verpakkingen.

Bij Quadralux zijn we ervan overtuigd dat ecologische verpakkingen niet zomaar een keuze uit het assortiment zijn, maar dat dit de standaard wordt voor alle verpakkingen. Zo kan u namelijk op een eenvoudige manier milieuvriendelijk te werk gaan.

Het spreekt voor zich dat ook onze duurzame R-PET verpakkingen aan alle normen binnen de voedselindustrie voldoen. Wij beschikken dan ook over een FSSC-22000 certificaat, dat wijst op de veiligheid en kwaliteit van de gebruikte producten. Ook voor onze verpakkingen met recyclaat is de beste kwaliteit dus gegarandeerd.

Bent u dus op zoek naar verpakkingen of deksels op maat en maakt u daarbij graag een ecologische keuze? Dan bent u bij Quadralux aan het juiste adres. Als producent van transparante verpakkingen bieden wij u graag een duurzame optie aan.

Quadralux keurmerken | Transparante verpakkingen op maat

Advies van een expert.

Indien u geïnteresseerd bent in onze duurzame verpakkingen op maat, nam u ongetwijfeld al een kijkje bij onze impressies om uit te zoeken welk product best bij uw product past. Uiteraard is het ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen.

Is het voor u echter nog niet helemaal duidelijk en heeft nu nog bijkomende vragen? Of wil u graag meer horen over de verschillende milieuvriendelijke verpakkingen in ons aanbod? Dan kan u steeds contact opnemen met onze experts voor advies op maat.

Een vraag over uw ecologische verpakkingen?

Laat uw gegevens hier na, en we contacteren u spoedig.

Transparante verpakkingen op maat
Quadralux keurmerken | Transparante verpakkingen op maat
Flanders Investment & Trade