Transparante dozen / Doorschijnende dozen

Geef met de transparante dozen van Quadralux een luxe en stijlvolle uitstraling aan jouw product. Wij leveren verschillende soorten doorschijnende dozen welke gemaakt zijn van duurzame en ecologische materialen. Ook is het bij ons mogelijk om naast de standaard doorschijnende dozen ook diverse vouwverpakkingen te maken. Met transparante dozen kun je jouw snoep, chocolade of non-food producten op een fascinerende wijze verpakken.

Waarom kiezen voor de transparante dozen van Quadralux:

  • Beschikbaar in verschillende vormen en maten
  • Gemaakt van ecologisch en duurzaam materiaal
  • Het doen van maatwerk is ook mogelijk
  • De verpakking met je eigen merk of logo bedrukken
  • Naast vouwdozen leveren we ook bodem deksel dozen
  • Luxe en stijlvolle uitstraling van je product
  • Voor snoep, chocolade en non-food producten

Geweldige uitstraling van je product met transparante dozen

De transparante dozen zijn een ideale uitkomst om jouw product in een luxe jasje te hijsen. Zowel in een webshop als in een fysieke winkel ziet het product er geweldig uit. Het helder transparante materiaal van de doos zorgt ervoor dat het product aan alle kanten goed zichtbaar is. In combinatie met een mooie bodem wordt jouw product op een zeer aantrekkelijke wijze gepresenteerd.

Transparante dozen voor food & non-food producten

Al onze doorschijnende dozen zijn FSSC-22000 gecertificeerd, waardoor onze transparante dozen voldoen aan de standaard binnen de internationale voedselindustrie. Dit is voor zowel ons als onze klanten van groot belang voor de veiligheid en kwaliteit van onze verpakkingen. Ben jij op zoek naar doorschijnende dozen, transparante chocoladeverpakkingen of confiserieverpakkingen? Kies voor de transparante verpakkingen van Quadralux!

Transparante dozen met advies op maat

Wil je transparante dozen op maat bestellen of wil je verpakkingen met jouw eigen merk of logo bedrukken? Wij helpen je graag bij het ontwerpen en maken van allerlei soorten verpakkingen. Kies voor maatwerk van ons en laat jouw eigen merkverpakking volledig op maat maken. Op deze manier kan je jouw product met een persoonlijke touch presenteren aan jouw klanten.

Ruim assortiment transparante dozen in verschillende formaten

Laat ons weten welke afmetingen jouw transparante verpakking nodig heeft. Wij hebben een ruim en veelzijdig aanbod aan transparante dozen in verschillende afmetingen. Hierdoor hebben wij verpakkingen beschikbaar voor zowel grote als kleine producten. Ook zijn alle verpakkingen volledig transparant, op de bodem na. De bodem kun je voorzien van een karton in de gewenste kleur.

Kwalitatief hoogwaardige en duurzaam transparante dozen

Duurzaamheid is van groot belang voor een groenere wereld en wij van Quadralux delen de visie. Wij doen dit voornamelijk door R-PET (recycled PET) verpakkingen aan te bieden. Op deze manier willen wij een positieve bijdrage leveren aan een schoner en gezonder milieu. Met onze ecologische en duurzame verpakkingen zorgen we ervoor dat plastic wordt hergebruikt en niet na één keer gebruik al wordt weggegooid.

Vragen over de mogelijkheden met transparante dozen?

Wij hopen jou als klant te mogen begroeten. Heb je toch nog vragen over onze transparante dozen of kunnen wij jou op een andere manier van dienst zijn? Neem contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar de vele mogelijkheden. Wij beantwoorden jouw vragen maar al te graag en helpen je met alle plezier verder bij het vinden van de voor jou ideale verpakking.

Chocoladeverpakkingen | Verpakking voor chocolade | Quadralux