Transparante verpakkingen

voor chocolade en ander lekkers.

Chocolade is voor veel mensen een van de favoriete producten. Het spreekt voor zich dat u die producten dan ook in een kwalitatieve verpakking wil aanbieden. Daarvoor zijn de transparante chocoladeverpakkingen van Quadralux perfect. 

Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingen voor de voedingsindustrie én dragen duurzaamheid bovendien hoog in het vaandel. Een ideale combinatie dus als u ecologische verpakkingen voor chocolade of ander snoepgoed zoekt. Bij Quadralux bent u namelijk ook aan het juiste adres voor verpakkingen voor confiserie, snoepverpakkingen en  andere toepassingen.  

Waarom kiezen voor de duurzame verpakkingen van Quadralux?

FSSC-22000 gecertificeerd

Knowhow & doorgedreven opleiding medewerkers

Duidelijke basiswaarden:
samenwerken, zorg & respect

Duurzame visie

Verpakkingen voor uw chocolaterie in het land van de chocolade.

Als producent van transparante verpakkingen is de voedingsindstrie een belangrijke tak voor Quadralux. De verpakkingen voor chocolade maken hiervan een belangrijk onderdeel uit. Ons bedrijf is nu eenmaal gelegen in België en dat is het land van de chocolade, nietwaar?

Bovendien zijn wij een gewaardeerde partner wat betreft verpakkingen voor professionals. Indien u op zoek bent naar verpakkingen voor uw chocolaterie, confiserie of andere speciaalzaak, dan helpen wij u graag aan geschikte transparante verpakkingen op maat.

Verpakkingen die uw confiserie optimaal laten schitteren.

Het spreekt voor zich dat Quadralux zich niet beperkt tot chocoladeverpakkingen, maar ook andere professionals aan de perfecte transparante verpakking helpt. Onze verpakkingen voor confiserie worden dan ook gesmaakt door heel wat banketbakkers en speciaalzaken.

Onze transparante verpakkingen zijn beschikbaar in heel wat verschillende vormen en formaten, aangepast aan het product dat u verkoopt. Dankzij de doorzichtige doosjes voor confiserie krijgt de klant overigens meteen het product te zien, waardoor ze ongetwijfeld het water in de mond krijgen en tot een aankoop overgaan.

Een zoete inval dankzij onze snoepverpakkingen op maat.

Last but not least: naast chocoladeverpakkingen en verpakkingen voor confiserie, zijn ook de transparante snoepverpakkingen enorm populair. Zowel kinderen als volwassenen durven zich uiteindelijk al eens te laten gaan als het over lekker snoepgoed gaat. Dankzij doorzichtige snoepverpakkingen krijgt de consument het aanbod meteen te zien, waardoor het quasi onmogelijk wordt om de snoepen niet mee te nemen.

Ook hier heeft Quadralux heel wat verschillende mogelijkheden in petto. Bent u dus op zoek naar een bepaalde vorm of afmeting of krijgt u graag advies over de perfecte snoepverpakking voor uw product? Neem dan zeker contact op met onze experts.

FSSC-22000 certificaat als bewijs van de hoogste kwaliteit.

Hoewel Quadralux sterk inzet op een ecologisch verantwoorde keuze, spreekt het voor zich dat ook deze producten aan alle veiligheidsnormen voor de voedingsindustrie voldoen.

Meer nog: wij beschikken over een FSSC-22000 certificaat, dat oordeelt over de kwaliteit en veiligheid van producten. Als u bij ons aanklopt voor uw chocoladeverpakkingen op maat, verpakkingen voor confiserie of snoepverpakkingen is de kwaliteit dus steeds gegarandeerd.

Quadralux keurmerken | Transparante verpakkingen op maat

Reken op advies van een expert bij Quadralux.

Overtuigd door de producten van Quadralux? Neem gerust een kijkje bij onze impressies om uit te zoeken welke verpakkingen voor chocolade of andere voedingsmiddelen u precies nodig heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen.

Heeft u toch nog enkele vragen? Advies nodig over de verschillende soorten transparante verpakkingen voor de voedingsindustrie? Dan kan u steeds contact opnemen met onze experts voor advies op maat. Wij helpen u graag verder om uw producten te laten schitteren!

Een vraag over onze verpakkingen voor voeding?

Laat uw gegevens hier na, en we contacteren u spoedig.

Transparante verpakkingen op maat
Quadralux keurmerken | Transparante verpakkingen op maat
Flanders Investment & Trade