Transparante verpakkingen

voor chocolade.

Chocolade is voor veel mensen een van de favoriete producten. Het spreekt voor zich dat u die producten dan ook in een kwalitatieve verpakking wil aanbieden. Daarvoor zijn de transparante chocoladeverpakkingen van Quadralux perfect. Ook andere verpakkingen voor confiserie kan u uiteraard bij ons aanschaffen.

Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingen voor de voedingsindustrie én dragen duurzaamheid bovendien hoog in het vaandel. Een ideale combinatie dus als u ecologische verpakkingen voor chocolade zoekt.

Waarom kiezen voor de duurzame verpakkingen van Quadralux?

FSSC-22000 gecertificeerd

Knowhow & doorgedreven opleiding medewerkers

Duidelijke basiswaarden:
samenwerken, zorg & respect

Duurzame visie

Verpakkingen voor uw chocolaterie.

Als producent van transparante verpakkingen is de voedingsindstrie een belangrijke tak voor Quadralux. Naast onze verpakkingen voor chocolade bieden wij namelijk ook transparante snoepverpakkingen en heel wat andere toepassingen aan.

Bovendien zijn wij een gewaardeerde partner wat betreft verpakkingen voor professionals. Indien u op zoek bent naar verpakkingen voor uw chocolaterie, confiserie of andere speciaalzaak, dan helpen wij u graag aan geschikte transparante verpakkingen op maat.

FSSC-22000 certificaat

Hoewel Quadralux sterk inzet op een ecologisch verantwoorde keuze, spreekt het voor zich dat ook deze producten aan alle veiligheidsnormen voor de voedingsindustrie voldoen.

Meer nog: wij beschikken over een FSSC-22000 certificaat, dat oordeelt over de kwaliteit en veiligheid van producten. Als u bij ons aanklopt voor uw chocoladeverpakkingen op maat is de kwaliteit dus steeds gegarandeerd.

Quadralux keurmerken | Transparante verpakkingen op maat

Advies van een expert.

Overtuigd door de producten van Quadralux? Neem gerust een kijkje bij onze impressies om uit te zoeken welke verpakkingen voor chocolade of andere voedingsmiddelen u precies nodig heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen.

Heeft u toch nog enkele vragen? Advies nodig over de verschillende soorten transparante verpakkingen voor de voedingsindustrie? Dan kan u steeds contact opnemen met onze experts voor advies op maat.

Een vraag over onze verpakkingen voor chocolade?

Laat uw gegevens hier na, en we contacteren u spoedig.

Transparante verpakkingen op maat
Quadralux keurmerken | Transparante verpakkingen op maat
Flanders Investment & Trade